Принц Уилям иска да се включи в борбата срещу коронавируса.

...
Принц Уилям иска да се включи в борбата срещу коронавируса.
Коментари Харесай

Принц Уилям се впуска в борбата срещу COVID-19 - slava.bg

Принц Уилям желае да се включи в битката против ковид. Внукът на кралица Елизабет II обмисля опцията да се завърне към пилотската си работа и да ръководи въздушна кола за спешна помощ. По този метод той ще помогне на Националната здравна работа в Англия, където случаите на COVID-19 непрекъснато порастват.

Преди дни стана ясно, че и самият принц Чарлз е с позитивна проба за ковид, както и двама чиновници от свитата на Елизабет II. Кралицата и брачният партньор ѝ, принц Филип, са изолирани в Шотландия и към този момент се усещат добре.

Принц Уилям беше водач на въздушна кола за спешна помощ в продължение на две години. Той прекрати службата си през 2017 година, с цел да се заеме с кралските си отговорности. Според английските издания, точно отговорностите към двореца може да попречат на Уилям да реализира желанието си.

Източници обаче настояват, че принцът ще направи всичко допустимо, с цел да помогне на Националната здравна работа. „ Той доста добре знае през какво минава страната и желае да помогне “, споделят близки до кралското семейство. Желанието на Уилям още повече се засилило след диагнозата на татко му.

Самият Уилям показа по-рано през месеца, че пилотирането на въздушна кола за спешна помощ му липсва.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР