Принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, са

...
Принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, са
Коментари Харесай

Уилям и Кейт са посетили новородения си племенник

Принц Уилям и брачната половинка му, херцогинята на Кембридж Катрин, са посетили новородения си племенник Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор - първородният наследник на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган, написа в. " Дейли експрес ", представен от Българска телеграфна агенция. Херцозите на Кембридж са посетили херцозите на Съсекс и новородения им наследник в резиденцията им Фрогмор хаус в Уиндзор във вторник следобяд, след завръщането на принц Хари от Оксфорд.
Трите деца на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин не са придружавали родителите. Говори се обаче, че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи с неспокойствие чакат момента, когато ще се срещнат със своя братовчед.
Междувременно изданието заяви, че по време на един от уговорките си в Оксфорд - посещаване на детска болница, принц Хари не е скрил насладата от новата си роля на татко. Разговаряйки с родители, гордият баща е споделил, че привиква с бащинството и към този момент не може да си показа живота без своя наследник.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР