Принц Уилям и Кейт Мидълтън се радват на щастлив брачен

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън се радват на щастлив брачен
Коментари Харесай

Принц Уилям сподели за най-кофти подаръка който е правил на Кейт - slava.bg

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се радват на благополучен сватбен живот, само че херцогът на Кеймбридж показа, че е имало случаи, в които е правил гафове във връзката им.

Като подобен бе посочен напълно несъответствуващ подарък, който 38-годишният Уилям подарил на своята половинка. Това той описа в подкаста The Peter Couch, който се излъчва по английската радиостанция BBC Radio 5.

Обсъждайки най-лошите дарове, принц Уилям се пошегува, че схваща този въпрос по-добре от всеки различен.

„ Веднъж подарих на жена си бинокъл. Тя в никакъв случай няма да ми разреши да не помни този миг. Това беше в самото начало на връзката ни. Казвам ви, този подарък реши всичко и тя се влюби в мен – пошегува се Уилям.

Опаковах го хубаво, всичко беше доста хубаво. Опитах се да се убедя в това. Казах си, „ Но той е необикновен, можеш да виждаш с него толкоз надалеч! “ Тя ме погледна: „ Това е бинокъл, какво става? “ Честно казано, нямам концепция за какво съм ѝ купил това. “

Припомняме, че Кейт и Уилям се срещат, до момента в който учат в Университета „ Сейнт Андрюс “ в Шотландия, който приключват през 2005 година През пролетта на 2011 година влюбените публично станаха брачен партньор и брачна половинка. Сега те отглеждат три деца – 7-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния Луи.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР