Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 г.,

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 г.,
Коментари Харесай

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и как двамата поддържат тръпката в брака си

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са семейство от 2011 година, имат три деца, кралски трофеи и много претрупан график, изпълнен с разнородни задължения в страната и чужбина. По тези аргументи ни е мъчно да имаме вяра, че съумяват да намерят време единствено за себе си, което да оползотворяват като двойка влюбени.

Оказва се обаче, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са намерили своя метод, по който да поддържат тръпката и страстта във връзката си. И той е много надалеч от това, което първо ни идва мислено.

И Уилям и Кейт, са фанатици на тематика спорт. Те се хранят здравословно и упражняват постоянно. При всяка комфортна опция двамата или са на трибуните на някой тенис шампионат, или са един против различен... на тенис корта.

Именно тенисът е обичаният спорт на Мидълтън, а пристрастеността към него тя съумя да съобщи и на децата си. Най-големият - Джордж, постоянно посещава тренировки дружно с майка си и към този момент е имал срещи с не една и две тенис величия, написа Express.

Любимият съперник на Кейт пък е личният й брачен партньор. Принц Уилям неотдавна призна, че тенисът е единственият спорт, в който просто няма по какъв начин да победи жена си. А очевидно много пъти се е опитвал...

И макар че играят за развлечение и за спорта, Кейт постоянно излиза с огромен хъс за победа против Уилям. А този спортен дух и желанието да бъдеш най-хубав сигурно е от изгода за бъдещата двойка отпред на кралския двор, само че може би от време на време става и мотив за неразбирателства сред съпрузите. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР