Принц Уилям и Кейт Мидълтън са еталон за добро семейство.

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са еталон за добро семейство.
Коментари Харесай

Наказва ли Кейт децата си? - slava.bg

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са пример за положително семейство. Двамата отглеждат трите си деца – 6-годишният Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишният Луис.

Съпрузите постоянно приказват за наследниците си, техните занимания и занимания, само че тематиката за наказванията рядко се визира. Източник от близкия кръг на английските монарси описа към какви способи на образование прибягва 38-годишната Кейт Мидълтън.

Източникът означи, че в фамилията на херцозите на Кеймбридж всяко принуждение е изрично неразрешено – никакви писъци и плесници не са разрешени, а единствено хуманни, само че доста ефикасни способи.

Според източника в имението на принц Уилям и Кейт Мидълтън има стая със специфичен диван. Именно там се организират просветителни диалози с децата. Херцогинята води дълъг диалог с всяко дете и изяснява вероятните последствия от неприятното държание – до момента в който изцяло осъзнае грешката си. След разговора тя може да забрани на наследниците си да играят дружно за известно време. Също по този начин, Кейт Мидълтън държи да чуе извинения от съгрешилото дете – тя учи Джордж, Шарлот и Луи от ранна възраст да желаят амнистия, в случай че бъркат.

Отбелязва се, че херцогинята на Кеймбридж е твърда в решенията си и не обръща внимание на капризите и триковете на децата. В последните няколко месеца принц Уилям и Кейт Мидълтън, дружно с децата си прекараха в самоизолация времето на пандемия. Те останаха в имението Anmer Hall в Норфолк. Те обаче се върнаха към кралските си отговорности и възобновиха обичайните офлайн срещи.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР