Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-известните и

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-известните и
Коментари Харесай

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отбелязаха 10 години брак

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-известните и обсъждани звездни двойки. На днешния 29 април двамата означиха 10-ата годишнина от сватбата си.

За да отбележат празника, в формалния профил на кралското семейство в обществената мрежа Инстаграм бяха оповестени и две фотоси на херцозите, снимани особено за мотива. И на двата фрагмента Кейт и Уилям са прегърнати един до различен с необятни усмивки на лицата си, сияейки от благополучие. Снимките незабавно обиколиха всички медии на Острова, а и освен, като съгласно експертите, двамата наподобяват по-влюбени от всеки път.

Кейт и Уилям имат дълга любовна история. Първата им среща е още преди 20 години. По подигравка на ориста двамата се записват да учат в еднакъв университет, където се и срещат. В началото те са единствено другари, само че последователно връзките им се развиват и прерастват в освен това.

Макар през днешния ден да наподобяват непоклатими дружно, през 2007 година двамата изненадващо за всички се разделят. Изглежда обаче това е имало позитивен резултат върху връзката им, тъй като по-късно те осъзнават, че не могат един без различен и още веднъж се събират.

Предложението за брак идва три години по-късно, като още по-специалното е, че годежният пръстен, който Уилям дава на своята годеница, преди този момент е принадлежал на майка му – принцеса Даяна.

Кейт и Уилям си споделят заветното „ да “ на 29 април, 2011 година на тържествена гала, излъчена в целия свят, като тогава получават и купите херцог и херцогиня на Кеймбридж.

Две години след сватбата на бял свят се появява и първият им правоприемник – Джордж. Двамата имат и момиченце на 6 година на име Шарлът и момченце на 3 – Луи.

Въпреки че непрекъснато е под светлините на прожекторите и всяка нейна крачка се следи изкъсо от медиите, през годините Кейт завоюва сърцата на британците. Елегантният й жанр я трансформира и в фешън икона за образец, а мнозина анализатори предсказват, че тя би се справила идеално в ролята на кралица след години. Принц Уилям е втори по ред за заместничество на престола след татко си принц Чарлз.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР