Принц Уилям и Кейт Мидълтън реализираха първия си виртуален кралски

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън реализираха първия си виртуален кралски
Коментари Харесай

Уилям и Кейт зарадваха деца в Ланкашир

Принц Уилям и Кейт Мидълтън осъществиха първия си виртуален кралски ангажимент. Херцозите на Кеймбридж организираха видеочат с деца, чиито родители са на първата линия в битката против вируса.

Двойката се включи от вкъщи си в Норфолк – Анмър хол, къде са се изолирали в разгара на пандемията. Те се свързаха с малчугани от „ Casterton Primary Academy “ в Ланкашир. Кейт и Уилям не пропуснаха да благодарят на учителите, че се грижат за отрочетата на медицинския личен състав, магазинерите и всички служащи, които извършват първостепенни функции, рискувайки живота си за всеобщото богатство.

Херцозите разискаха резултата на пандемията върху младото потомство, само че заделиха време и за малко развлечение. Великденският дух изцяло е превзел класните стаи и децата, които си бяха поставили заешки ушички, демонстрираха на съпрузите тематичните си рисунки, в това число и колаж, с който благодарят на Националната здравна работа.

Кейт беше издокарана за чата със жълта блуза на „ Зара “ и златни обеци на „ Zoraida London “ за 165 лири. Един от малчуганите й връчи виртуален букет, изработен от хартиени цветя, който три дни подготвял особено за бъдещата кралица. Децата демонстрираха на херцозите портретите на техните родители, които се борят настойчиво в разгара на пандемията.

Teachers across the UK are dedicating their time to keeping schools open for the children of key workers and vulnerable children.

The Duke and Duchess of Cambridge called teachers and school staff at Casterton Primary Academy to thank them for their hard work and dedication. pic.twitter.com/2h9N66O4EP
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) April 8, 2020
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР