Принц Уилям и Кейт Мидълтън не престават да радват феновете

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън не престават да радват феновете
Коментари Харесай

Кейт и принц Уилям показаха рядък жест на близост - slava.bg

Принц Уилям и Кейт Мидълтън не престават да радват почитателите си с последните си взаимни разходки. Съпрузите посетиха и светското събитие – премиите БАФТА, които се организираха в неделя в Роял Албърт Хол в Лондон. Там двамата се посмяха на шегата на Марго Роби, която излезе на сцената да получи премията на Брад Пит за присъединяване му в „ Имало едно време в Холивуд “.

Тогава актрисата изясни, че Пит е решил да кръсти оценката си Хари (на принц Хари), тъй като се вълнува да го отнесе в Съединени американски щати. Тогава всички видяха, че Кейт се съобрази с условието на звездното събитие за „ устойчива мода и облече към този момент носена рокля. Изборът ѝ попадна на рокля на Александър Макуин, с която тя се появи в Малайзия през 2012 година

В друга тяхна взаимна поява Уилям и Кейт посетиха поданиците на Уелс. Херцогинята бе избрала сантиментален тоалет в черни и червени тонове с шал на сърца. Херцозите на Кеймбридж посетиха курорта Mumbles в Южен Уелс, където се срещнаха с командващи на локалната избавителна станция, а по-късно се любуваха и на отмора в заведение, където похапнаха сладолед и други сладки изкушения. Принц Уилям се разгласи за „ почитател на шоколада “.

Именно по време на това тяхно излизане, в месеца на любовта, Кейт сподели и рядка непосредственост към принц Уилям като сложи ръка на рамото на английския престолонаследник.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР