Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да предпочитат да спазват

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да предпочитат да спазват
Коментари Харесай

Най-ужасният подарък, който Уилям е правил на Кейт

Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да избират да съблюдават протокола и да не показват постоянно връзките между тях, само че това не значи, че връзката им е надалеч от хармонична и сантиментална.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са брачен партньор и брачна половинка от 2011 година и имат три деца, само че поставят и всички старания, с цел да запазят пламъка на любовта между тях. А понякога вземат решение да ни зарадват с някое и друго персонално самопризнание.

Според книгата Finding Freedom, която наблюдава живота на принц Хари и Меган Маркъл в кралския двор, принц Уилям в никакъв случай не е бил изключително ловък в избирането на верните дарове за който и да било, даже за личната си брачна половинка.
 Снимка 491188

Книгата цитира и изявление на херцога на Кеймбридж, в което той признава, че един път e решил да купи на Мидълтън бинокъл и тя " не му е разрешила да не помни за това " , предава Marie Claire.

Това се е случило още при започване на връзката им. Уилям е бил уверен, че подаръкът е страховит, тъй като е харесал на самия него. Постарал се е и да опакова бинокъла красиво. А когато го е подарил на Кейт, е почнал разгорещено да й изяснява какъв брой далеко може да вижда с него.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и дестинацията, която избраха за лятната си почивка
Уилям и Кейт на обичаното място на Даяна

Ваканция в спомените

Херцогинята обаче останала в съществено неразбиране за какво й подарява тъкмо това. А Уилям и до ден-днешен не може да си отговори на този въпрос и да даде разумно пояснение за постъпката си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР