Принц Уилям и херцогиня Кейт пристигнаха на първото си посещение

...
Принц Уилям и херцогиня Кейт пристигнаха на първото си посещение
Коментари Харесай

Уилям и Кейт: историята на една необикновена любов

Принц Уилям и херцогиня Кейт дойдоха на първото си посещаване в Германия. Двамата се радват и тук на огромна известност - освен поради чаровното им лъчение, само че и поради историята на тяхната невероятна обич.

Уилям и Кейт дойдоха в Берлин, хванали за ръка Джордж и Шарлот (СНИМКИ/ВИДЕО)

Как стартира всичко

Пътищата на Уилям и Кейт се пресичат за пръв път през 2001 година в университета " Сейнт Андрюс ". Дали тогава са подозирали, че един ден ще бъдат най-обичаната двойка на Англия? По-скоро не. Вярно, и двамата следват история на изкуството и имат доста общи ползи, само че по това време Уилям и Кейт са единствено положителни другари.

Престолонаследник №2

Първородният наследник на Чарлз и Даяна се ражда на 21 юни 1982 година. Херцогът на Кеймбридж е като бебе възхитителен шишко - и формален престолонаследник. Още тогава се знае, че Уилям ще бъде един от най-желаните ергени в света.

Пътят на Кейт

Кейт Мидълтън се ражда единствено половин година преди Уилям - в фамилията на авиодиспечер и стюардеса. По-късно родителите ѝ основават компания за кетъринг, с която печелят милиони. Това обезпечава на Кейт достъп до най-хубавите образователни заведения във Англия.

Прословутата рокля

Ключов миг в любовната история на Уилям и Кейт е едно благотворително фешън ревю в " Сейнт Андрюс " през 2002 година. На него Кейт дефилира в транспарантна рокля от шифон. Именно тогава Уилям се влюбва в своята бъдеща брачна половинка. През 2003 година те към този момент са двойка. Девет години по-късно неизвестен покупател придобива роклята против сумата от 90 000 евро.

Пръстенът

През 2010 идва огромният миг: по време на почивката им в Кения принц Уилям желае ръката на Кейт. И ѝ подарява годежния пръстен на починалата си майка - принцеса Даяна. " По този метод майка ми няма да пропусне нито един момент от огромното събитие ", съобщи преди време принц Уилям.

Непринудено

Тази годежна фотография на Уилям и Кейт е известна по целия свят. Но съгласно фамозния фотограф Марио Тестино, тя е плод на чиста случайност. Снимките траяли два часа, само че Тестино не бил удовлетворен от резултата. Когато тръгнали да се сбогуват с него, Уилям и Кейт доброволно се прегърнали. Снимката, запечатала този импровизиран миг, обикаля целия свят.

Най-после!

На 29 април 2011 Уилям и Кейт си споделят дълго чаканото " Да ". Всички са впечатлени от сватбената рокля на Кейт, издържана в изискания жанр на 1950-те години. Шлейфът ѝ е с дължина 2,70 метра - с цели 5 метра по-къс от шлейфа на Даяна. Оттук нататък Кейт Мидълтън към този момент публично се назовава херцогиня на Кеймбридж.

Кралската женитба в фотоси

Усмивка, апелирам!

Две фамилии стават едно. След венчалния обряд фамилиите Уиндзор и Мидълтън си вършат обща фотография в Бъкингамския замък.

Наследникът: принц Джордж

Приликата с татко му Уилям се вижда с просто око. Принц Джордж се ражда на 22 юли 2013 година. За пръв път от 100 години насам Англия си има цели трима живи престолонаследници: Чарлз, Уилям и дребният Джордж.
 Принц Джордж Thinkstock/Getty Images
It's a girl!

Близо две години след раждането на принц Джордж, на 2 май 2015 Тауър Бридж е осветлен в розово: на Уилям и Кейт им се ражда щерка. В чест на новородената принцеса Шарлот боен оркестър извършва песента на Стиви Уондър " Isn't she lovely ", а в Лондон прозвучават топовни залпове.

Важен посетител

Принц Джордж е още дребен, само че към този момент е имал значими срещи. Като тази с някогашния американски президент Барак Обама. Джордж го посреща по хавлия - и е очевидно обезпокоен. Но получава за рождения си ден доста специфичен подарък от Барак Обама и брачната половинка му Мишел: плюшено кученце, което наподобява съвсем като домашния любим на семейство Обама.

Очарователни

Красиви и чаровни - младото кралско семейство е от сряда на тридневно посещаване в Германия. Визитата им е част от обиколка из Европа, проведена по молба на английския външен министър Борис Джонсън - с цел да покажат, че и след началото на договарянията за Брекзита, Обединеното кралство протяга " другарска ръка ".

Вижте още фотоси:

Честит рожден ден, Джордж! Първите три години на принца

Принц Джордж и принцеса Шарлот пръскат сексапил от кралския балкон

Разкриха за какво принц Джордж постоянно е с къси панталонки (СНИМКИ)

Отегченият принц Джордж небрежно пришпори татко си в Полша (ВИДЕО/СНИМКИ)

Берлин посрещна най-очарователните посетители (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР