Принц Уилям е притеснен за здравето на баща си, принц

...
Принц Уилям е притеснен за здравето на баща си, принц
Коментари Харесай

Уилям и Хари се страхуват за баща си

Принц Уилям е обезпокоен за здравето на татко си, принц Чарлз, откакто тестванията демонстрираха, че е инфектиран с ковид, написа БГНЕС.

Принцът на Уелс, на 71 години, е с леки признаци на респираторното заболяване, само че като цяло се усеща добре.

„ Когато разбра за резултатите, Чарлз незабавно се обади на Хари и Уилям, с цел да ги уведоми. Уилям беше покъртен, само че си наложи да остане спокоен. Той предложи да помогне с каквото е належащо, до момента в който татко му се лекува ”, споделя фамилен източник.

От своя страна Хари е бил доста смутен от тази вест и много изплашен, както и доста разчувствуван от диалога с татко си.

Принц Чарлз е в изолираност в дома си в Шотландия със брачната половинка си Камила, на която първия тест е негативен. Добре се усеща и кралица Елизабет, която удостовери през вчерашния ден, че се е срещнала за последно със сина си на 12 март. 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР