Принц Хари започва нова работа в САЩ, като директор въздействие

...
Принц Хари започва нова работа в САЩ, като директор въздействие
Коментари Харесай

Принц Хари става директор на компания за психично здраве

Принц Хари стартира нова работа в Съединени американски щати, като шеф влияние на компания на стойност 1 милиарда $, фокусирана върху психологичното здраве и личностното развиване, написа „ Гардиън”.

Основните отговорности на херцога на Съсекс в компанията „ Бетър Ъп” ще са свързани с решения за продуктови тактики, благотворителни начинания, както и помощ за стартъпи в областта на психическото здраве.

„ Често заради публични бариери, финансови усложнения или стигма прекалено много хора не могат да се съсредоточат върху психологичното си здраве, до момента в който не бъдат принудени да го създадат ", изяснява той като претекстове да одобри работното предложение.

Това е първата публична служба на принц Хари, откакто той заживя със фамилията си в Калифорния и към този момент няма служебни задължения като кралска персона.

" Възнамерявам да оказвам помощ на хората да се учат по какъв начин да влияят. Проактивното образование обезпечава безкрайни благоприятни условия за личностно развиване, нараснала осведоменост и изцяло по-добър живот ", споделя херцогът в изявление за " Уолстрийт джърнал ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР