Принц Хари замина за Канада. Там са съпругата му Меган

...
Принц Хари замина за Канада. Там са съпругата му Меган
Коментари Харесай

Лорд Минчев разкри истинската причина за бягството на Хари и Меган в Канада

Принц Хари отпътува за Канада. Там са брачната половинка му Меган и синът им Арчи. Вчера Хари участва на един от последните си задължения като върховен член на кралското семейство. Той се срещна с държавните глави на няколко африкански страни и с английския министър председател Борис Джонсън.

Плод на прочувствен изблик или добре премислено решение е желанието на Меган и Хари за самостоятелен живот и отдръпване от кралското семейство?

"Кралската служба е поминък, с който се раждаш и който се учи. Когато си принц и си престолонаследник, ти си чирак на Короната. Имаш кралски отговорности. Хари има фамилен ангажимент ", разяснява пред Bulgaria ON AIR пиарът и всемирски хроникьор Евгени Минчев.

И уточни, че Меган е жена, която е привикнала да печели. Това е едно женско тропване на токчета. Едно токче, което би трябвало да потъне в паважа на Бъкингамския замък, безапелационен е той.

Минчев е на мнение, че откакто Англия гръмко се изнася от Европейския съюз, тя има потребност от други сътрудници. Не е ли редно кралицата да има собствен дипломат в Канада, попита той и означи шеговито, че всички шпиони би трябвало да наподобяват незабележими.

"Те не бягат. Те си отиват на село или във вилната си зона, тъй като Канада е английски протекторат. Не може да бъде единствено младежко скимване. Това е нов метод на приложимост на кралската власт, който да мине по неосезаем метод. Вярвате ли, че по този начин елементарно се позволява да замине внукът ти, който е престолонаследник?

Баба му дава купите, там всичко е обещано от баба му. Отиват някъде, където ще са потребни на Короната ", безапелационен бе Евгени Минчев.

Короната ще продължава да бъде там, хората ще заплащат налози, всичко е стопанска система. Това не е нервност, нервността я основават хората, сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР