Принц Хари все още не е разговарял с принц Уилям

...
Принц Хари все още не е разговарял с принц Уилям
Коментари Харесай

Диагнозата рак на крал Чарлз може да принуди синовете му да сключат нелеко примирие — но това все още не се е случило

Принц Хари към момента не е разговарял с принц Уилям по петите на диагнозата рак на татко им крал Чарлз — но шокиращи вести биха могли да принудят отчуждените братя и сестри към нелеко помирение, споделят източници.

Двамата бяха възпитавани от майка си, принцеса Даяна, като двойници, като Хари трябваше да бъде приближен консултант на Уилям, откакто последният в последна сметка стане крал.

Въпреки това, те не са говорили от към година, се споделя на Page Six. Сега, когато татко им е изправен пред здравна рецесия, един добре позициониран източник от двореца сподели: „ Това ли е моментът, в който Хари може да се намеси и да бъде милосърден и да протегне ръка към Уилям? “

Хари, херцогът на Съсекс - пети по ред за трона - трябваше да напусне Калифорния в понеделник, с цел да се събере още веднъж с татко си, който стартира лекуване от рак същия ден.

Той възнамерява да лети самичък до Англия, защото брачната половинка му Меган Маркъл и децата им, принц Арчи, 4, и принцеса Лилибет, 2, останаха вкъщи в Мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР