Принц Хари трябва да разбере дали е спечелил обжалване във

...
Принц Хари трябва да разбере дали е спечелил обжалване във
Коментари Харесай

Принц Хари на Обединеното кралство очаква решение по оспорване на Върховния съд за промяна на личната сигурност

Принц Хари би трябвало да разбере дали е спечелил обжалване във Върховния съд против държавното управление на Обединеното кралство за решение за смяна на равнището на персоналната му сигурност когато посещава Обединеното кралство.

Хари предприе правосъдни дейности против Министерството на вътрешните работи поради решението от февруари 2020 година на Изпълнителния комитет за отбрана на роялти и публични фигури (Ravec), че той би трябвало да получи друга степен на отбрана когато е в страната.

След чуване през декември, пенсионираният арбитър от Върховния съд на Обединеното кралство сър Питър Лейн би трябвало да излезе с решението си по случая в сряда.

Адвокатите на Хари споделиха преди този момент на съд, че той е бил „ определен “ и третиран „ по-неблагоприятно “ в решението за смяна на равнището на неговата персонална сигурност, финансирана от данъкоплатците.

Те споделиха, че неналичието на осъществяване на разбор на риска и цялостното отчитане на въздействието на „ сполучлива офанзива “ върху него значи, че подходъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР