Принц Хари трябва да бъде там“ за Уилям след опустошителните

...
Принц Хари трябва да бъде там“ за Уилям след опустошителните
Коментари Харесай

Принц Хари „трябва да бъде там за Уилям“ призовава Кери Катона, докато издава молба

Принц Хари „ би трябвало да бъде там “ за Уилям след опустошителните вести за диагнозата рак на крал Чарлз и принцеса Катрин, споделя Кери Катона.

Певицата и телевизионна персона в никакъв случай не се е свенила да споделя възхищението си от кралските особи и е призовала Хари да се свърже още веднъж с по-големия си брат и снаха си. През последните години връзките сред херцога на Съсекс и принца и принцесата на Уелс станаха извънредно враждебни.

В своите бомбени записки, Spare, Хари си спомня хипотетична свада с брат му, който го хвърли на пода в кралската му резиденция. 39-годишният Хари шокира света през януари 2020 година, когато той и брачната половинка му Меган, херцогиня на Съсекс, оповестиха, че се отдръпват като старши кралски членове и се реалокират в Америка.

Сега Кери, на 43 години, показа мнението си за пътуването на Хари до Обединеното кралство през идващите седмици. Херцогът би трябвало да изнесе тирада в чест на 10-ата годишнина от Игрите Invictus в катедралата " Свети Павел " на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР