Принц Хари трескаво отлетя за Лондон по-рано тази седмица, за

...
Принц Хари трескаво отлетя за Лондон по-рано тази седмица, за
Коментари Харесай

Болният от рак крал Чарлз се „учи от грешките“, които е направил с Хари: експерт

Принц Хари трескаво отлетя за Лондон по-рано тази седмица, с цел да се срещне с крал Чарлз след шокиращата диагноза рак на монарха.

Отчуждените татко и наследник се срещнаха единствено за 30 минути, оставяйки кралските наблюдаващи скептични по отношение на това дали здравната рецесия може да докара до продължително помиряване - само че един специалист споделя, че това демонстрира, че кралят „ се учи от грешките си “.

Твърди се, че Чарлз се е обадил на Хари по телефона, с цел да му заяви новината за рака, преди да бъде оповестена на обществеността, ход, който специалистът по връзките Луела Алдерсън счита за позитивен знак.

„ Възможно е персоналното позвъняване на крал Чарлз до Хари по отношение на диагнозата му да е знак за коригиране или поучаване от минали неточности в тяхната връзка “, сподели Алдерсън пред The ​​Mirror в събота.

„ Това демонстрира равнище на почитание и внимание от страна на крал Чарлз към Хари, като признава значимостта на фамилията и връзката в сложни времена “, сподели тя.

Алдерсън не даде детайлности за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР