Принц Хари тъжи за армията и иска да запази позицията

...
Принц Хари тъжи за армията и иска да запази позицията
Коментари Харесай

Хари тъжи за армията

Принц Хари тъжи за армията и желае да резервира позицията си на генерал-капитан на кралската пехота. Анонимен източник, някогашен боец от игрите „ Invictus “, разкри пред The Mirror за собствен диалог извършен с херцога неотдавна.

„ Обсъждахме игрите. Проявих почитание и не го разпитах за новия му живот. Единствено сподели, че работата му в кралската пехота доста му липсва и би желал да се завърне в армията някой ден “, твърди източникът.

След като Хари и Меган оповестиха решението си да се отдръпват от монархията, от Бъкингам оповестиха, че принцът ще би трябвало да се откаже от всички публични военни назначения, в това число и купата на генерал-капитан, която той получи от баба си през декември 2017-а.

Но може и да има вяра за херцога. Твърди се, че баба му Елизабет II му е предложила „ изпитателен период “ за връщане към обичаната му позиция в армията следващата година. От Бъкингам обаче отхвърлиха да разясняват по тематиката.

В отсъствието на Хари, принцеса Ан пое неговите отговорности. Така тя стана първата в историята жена генерал-капитан. Освен това Ан е основен комендант на кралския флот и е обвързвана с 65 военни организации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР