Принц Хари ще публикува мемоарите си през януари 2023 г.,

...
Принц Хари ще публикува мемоарите си през януари 2023 г.,
Коментари Харесай

Принц Хари ще публикува мемоарите си през януари 2023 година

Принц Хари ще разгласява записките си през януари 2023 година, съобщи Агенция Франс Прес, базирайки се на издателството „ Пeнгуин Рандъм хаус “. Книгата ще се появи на 10 януари със заглавие „ Spare “ („ Резервен “).

Щастливи сме да представим забележителната персонална история на принц Хари, херцог на Съсекс, се споделя в известие на издателството в Туитър.
Книгата е разказана като прозорец, който гледа към реакцията на принца при гибелта на майка му, принцеса Даяна , и на следствията от тази гибел в по-нататъшния му живот.

Безкомпромисната почтеност на записките ги трансформира в творба, изпълнена с информация, откровения, разсъждения , мъчно извоювана мъдрост и победа на любовта над скръбта, споделя издателят.

Принц Хари и брачната половинка му Меган изненадаха монархията, напускайки кралското семейство при започване на 2020 година Двамата се откриха в Калифорния, Съединени американски щати. По време на разтърсващо изявление през март 2021 година двойката упрекна кралското семейство в липса на сензитивност и расизъм.

Книгата на принц Хари ще бъде оповестена във Англия, Ирландия, Австралия, Нова Зеландия, Индия и Южна Африка. Приходите от продажбата на записките, които ще бъдат преведени на 16 езика, ще бъдат дарени на английски благотворителни организации , споделя издателят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР