Принц Хари ще публикува мемоарите си през януари 2023 г.,

...
Принц Хари ще публикува мемоарите си през януари 2023 г.,
Коментари Харесай

Принц Хари публикува мемоарите си. Какво пише в тях?

Принц Хари ще разгласява записките си през януари 2023 година, съобщи Агенция Франс Прес, базирайки се на издателството „ Пeнгуин Рандъм хаус “. Книгата ще се появи на 10 януари със заглавие „ Spare “ („ Резервен “). Щастливи сме да представим забележителната персонална история на принц Хари, херцог на Съсекс, се споделя в известие на издателството в Туитър.

Книгата е разказана като прозорец, който гледа към реакцията на принца при гибелта на майка му, принцеса Даяна, и на следствията от тази гибел в по-нататъшния му живот.



Безкомпромисната почтеност на записките ги трансформира в творба, изпълнена с информация, откровения, разсъждения, мъчно извоювана мъдрост и победа на любовта над скръбта, споделя издателят.

Принц Хари и брачната половинка му Меган изненадаха монархията, напускайки кралското семейство при започване на 2020 година Двамата се откриха в Калифорния, Съединени американски щати. По време на разтърсващо изявление през март 2021 година двойката упрекна кралското семейство в липса на сензитивност и расизъм.



Книгата на принц Хари ще бъде оповестена във Англия, Ирландия, Австралия, Нова Зеландия, Индия и Южна Африка. Приходите от продажбата на записките, които ще бъдат преведени на 16 езика, ще бъдат дарени на английски благотворителни организации, споделя издателят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР