Принц Хари се е скарал на Меган Мъркъл, че се

...
Принц Хари се е скарал на Меган Мъркъл, че се
Коментари Харесай

Огромен скандал разтресе кралското семейство на Принц Хари и Меган Маркъл!

Принц Хари се е скарал на Меган Мъркъл, че се облича като звезда от Холивуд, а не като част от Кралското семейство. Това съобщиха английските медии.

Поводът за забележката на брачна половинка е станало идно турне в Австралия, което е част от отговорностите на звездната двойка. Меган желала да постави прилепващ костюм, който обаче Хари не харесал и определил като „ не задоволително обичаен “, написа в. " Монитор ". 

36-годишната Маркъл е известна със стилните си тоалети, само че откогато е част от Кралското семейство, мнозина считат, че би трябвало да стартира да се облича по-консервативно. Тя постоянно е обвързвана с тясна кройка. Обича да носи и костюми, които в по-традиционните среди по-често са асоциирани с мъжката част от обществото. По-време на аудиенция в Дъблин Херцогинята на Съсекс избра черен костюм с токчета жанр стилето, написа jenata.blitz.bg.

Родената в Лос Анджелис звезда има 16 години като актриса зад тила си и фешън експерти допускат, че оттова идва ексцентричния усет на Меган. Но след сватбата с Хари, Маркъл спря с актьорските си обвързване и изтри профила си в Инстраграм, където имаше над 1,7 млн. почитатели и където постоянно показваше стилните си достижения.

Меган много се е повлияла от Кейт Мидълтън при избора си на тоалети, считат експерти. Кейт е брачната половинка на Прин Уилям, който е втори правоприемник на Кралския трон. Запазена марка на Кейт са чистите нокти, да вземем за пример. Друга заемка е фактът, че Меган също неотдавна избира дребните чанти, които се носят в ръката и пречат на ръкостискания с други звезди.

В момента хитовото облекло към Херцогинята е роклята, с която тя се появи на на откриването на изложбата, отдадена на Нелсън Мандела в лондонския арт комплекс Southbank Centre.

За формалното събитие Меган избра стилна рокля на канадската компания Nonie. Красивата актриса не изневери на цветовата гама, обичана и на Кралицата, само че кройката на тоалета й бе много необикновена даже и за самата нея. 

Роклята бе украсена с огромни черни копчета и колан. За необичайния тоалет херцогинята бе избрала елегантни обувки на ток и дребна чантичка в същия цвят. А едвам забележимите декорации я направиха да наподобява още по-нежна.

В мрежата към този момент са безапелационни, че роклята на Меган Маркъл е съществена наклонност това лято.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР