Принц Хари се е надрусал с райски газ по време

...
Принц Хари се е надрусал с райски газ по време
Коментари Харесай

Принц Хари се надишал с райски газ при раждането на първото си дете

Принц Хари се е надрусал с божествен газ по време на раждането на сина си, стана ясно от записките му Spare, които неправилно излязоха по-рано в Испания. В тях по-малкият наследник на английския крал Чарлз III в детайли споделя за появяването на двете си деца на бял свят. Синът му Арчи проплаква в лондонската болница “Портланд ” през май 2019 година Съпругата му Меган била спокойна и скачала върху голяма лилава топка, с цел да подкрепи раждането. Той обаче бил малко нервозен и по тази причина поръчал на телохранителите им да донесат печено пиле от верига за бързо хранене и вдишал от флакона с успокоителен газ, оставен за родилката. След това опитал още един път. Когато здравна сестра по-късно решила да предложи на Меган от него, с цел да облекчи родилните си болки, в контейнерчето нямало нищо. Хари споделил добродушно “съжалявам ”. По-късно при раждането на щерка им Лилибет в Съединени американски щати не разчитал на божествен газ, тъй като подобен нямало.
Прочетете още
В записките си той разкрива и по кое време е употребявал опиати. За първи път опитал кокаин на 17-годишна възраст, а пушил канабис след първата си среща с Меган. Някои британски вестници пишат, че тези негови самопризнания могат да основат усложнения при продължение на американската му виза, защото при кандидатстване за нея се попълнят формуляри дали си употребявал дрога, написа 24 часа.

Хари приказва и за други случаи на физическо нахлуване от страна на по-големия си брат, откакто преди дни шокира с част от книгата, в която се споделя по какъв начин той го хванал за яката, скъсал му огърлицата и го съборил на пода върху купата за кучето, до момента в който спорели за държанието на Меган. Уилям на два пъти го сграбчил за ризата и му крещял, до момента в който обсъждали изявлението, обещано от Хари и брачната половинка му пред американската водеща Опра Уинфри. В него те за първи път насочиха съществени обвинявания към английското кралско семейство за липса на поддръжка и расизъм. Спорът сред двамата братя е бил незабавно след погребението на дядо им принц Филип в градините на замъка Уиндзор и се е случил в наличието на татко им. В един миг престолонаследникът Уилям употребявал кодова дума за починалата им майка Даяна, до която прибягвали в извънредно сложни моменти. Прегърнал Хари и му споделил: “Обичам те. Искам просто да си благополучен ”. Той пък му отвърнал: “И аз те обичам, само че твоят дебелоглав е извънреден ”.

В телевизионно изявление за идното излизане на записките си Хари сподели, че е плакал единствено един път на погребението на майка си през 1997 година и почувствал “вина ”, че не могат с брат си да изразят обществено страстите си като стотиците хора, пристигнали да я изпратят, които не спирали да бършат сълзите си. “Това, което си припомням със зашеметяваща изясненост, е, че не плаках - нито сълза. Баща ми не ме прегърна ”, написа в Spare по-малкият наследник на Чарлз III. Известно време той вярвал, че майка му Даяна е фалшифицирала личната си гибел, с цел да избяга от нещастния си живот. По-късно предиздвикал водача си да минава няколко пъти в тунела в Париж, където тя умира при злополука, със същата скорост, с цел да изпита какво е било последното ѝ пътешестване. Той държал в кутия до леглото си кичур коса от майка си и има вяра, че това е помогнало да заченат с Меган първото си дете Арчи.

Spare би трябвало да бъде пусната в продажба по целия свят на 10 януари. От двореца отхвърлят да разясняват излезлите досега елементи от книгата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР