Принц Хари с нови скандални разкрития. В автобиографията си той

...
Принц Хари с нови скандални разкрития. В автобиографията си той
Коментари Харесай

Британската армия: Хари не трябваше да разказва за убийствата

Принц Хари с нови скандални разкрития. В автобиографията си той споделя по какъв начин е умъртвил 25 талибански бойци по време на задача в Афганистан. Реакция пристигна от английската войска и талибаните, само че не и от Бъкингамския замък.

Сред всички разкрития на херцога на Съсекс най-спорен се оказа фрагмент, в който Хари споделя за военната си работа в Афганистан. Той разказва по какъв начин е умъртвил 25 талибански бойци, оприличавайки жертвите си на шахматни фигури.

Според някогашния кралски командос Бен Макбийн принцът е нарушил неписано предписание да се мълчи за военни задачи в непознати страни и по този метод е изгубил репутацията си измежду военните, написа bgonair.

" Някои неща - даже и да му са се случили - е трябвало да останат единствено сред него и фамилията му. Не беше нужно да знаем по какъв начин и кого е умъртвил. Разбирам за какво желае приказва, само че някои детайлности - Хари можеше да резервира за себе си ", съобщи някогашен кралски командос Бен Макбийн.

Припомняме, че реакция пристигна и от талибаните. Високопоставен техен представител написа в Twitter: " Господин Хари, тези, които убихте, не бяха шахматни фигури, а хора със фамилии, които чакаха завръщането им ". 

Мемоарите на Хари, озаглавени " Резервен ", би трябвало да бъдат пуснати на пазара публично във вторник. Преди обявата се чака да излязат и няколко изявленията с Хари за американски и британски малките екрани, в които принцът популяризира книгата си. Кралското семейство към момента не е коментирало последните разкрития.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР