Принц Хари разкри, че двамата с Меган не са имали

...
Принц Хари разкри, че двамата с Меган не са имали
Коментари Харесай

Принц Хари: Нямахме друг избор освен да се оттеглим

Принц Хари разкри, че двамата с Меган не са имали различен избор, с изключение на да се отдръпват. Внукът на кралица Елизабет Втора приказва обществено за първи път, след решението със брачната половинка му да се разделят с кралския двор.

За нас това беше скок в незнайното - призна Хари във видео, снимано с мобилен телефон. Изявлението е направено на събитие в неделя вечер.

" Бих желал да чуете истината от мен, доколкото мога да я споделя. Не като принц, не като херцог,а като Хари, който мнозина от вас гледаха по какъв начин пораства през последните 35 години, само че в този момент към този момент с по - явен взор напред ", сподели принц Хари.

Когато се оженихме, ние бяхме подготвени с наслада да изпълняваме своите отговорности - описа Хари и призна, че тази развръзка го изпълва с горест. Решението не е взето нито непринудено, нито с леко сърце.

" Надявахме се, че ще продължим да служим на Кралицата, на Британската общественост и на моите военни асоциации, само че без обществено финансиране. За страдание, това се оказа невероятно. Приех това, със съзнанието, че то не трансформира нито мен, нито моята отдаденост. Но се надявам, че това ви оказва помощ да разберете случилото се, отдръпването от фамилията ми и всичко познато за мен до този момент, с цел да направя крачка към един по-спокоен живот ", сподели принц Хари.

След като Хари и Меган оповестиха желанието си да се отдръпват от отговорностите си като кралски особи и да работят, с цел да имат финансова самостоятелност, Бъкингамският замък реши те да не бъдат наричани кралски височества, да не получават повече обществено финансиране и да върнат средствата, изхарчени за ремонта на дома си в Лондон - 4,2 млн. лири.

Хари ще бъде именуван принц и двамата ще запазят купите си херцог и херцогиня на Съсекс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР