Принц Хари разказа в откровено интервю, колко важно за него

...
Принц Хари разказа в откровено интервю, колко важно за него
Коментари Харесай

Принц Хари за смъртта на майка си: Това е рана, която гнои

Принц Хари описа в искрено изявление, какъв брой значимо за него е било да се върне в Африка, дружно със фамилията си, тъй като към момента усеща „ гноящата рана “ оставена от гибелта на майка, само че е решен да довърши делото ѝ. И той си е припомнял това по време на цялото странствуване.

Херцогът на Съсекс се върна по стъпките на майка си – принцеса Даяна по времето на обиколката из Африка, с цел да преодолее тази болежка, пише The Sun.

“Изключително вълнуващо е да измина пътя, по който е вървяла майка ми преди 22 години. Да завърша започнатото от нея “ , сподели той.

На въпроса дали е преодолял болката от гибелта ѝ, той сподели: „ Това е рана, която гнои. Като част от това семейство, в тази роля и с тази работа, всякога, когато чуя тон на уред и видя мълния, се връщам в предишното. Да, тук съм 22 години по-късно, пробвайки се да довърша започнатото от нея. Натискът от папараците ми припомня, за жалост, неприятни моменти от живота ѝ “, сподели още той.

Херцогът на Съсекс показа, че най-големият му боязън и брачната половинка му Меган да не живее под същия напън както майка му.

„ Откакто пристигнах тук като дребен за първи път, пробвайки се да се оправя с нещо толкоз комплицирано, Африка ме прегърна. И в никакъв случай няма да не помни, че се усещах необикновено благополучен. “

Припомняме, че принц Хари посети Южна Африка дружно с Меган Маркъл и сина им Арчи. Те обиколиха Ботсвана, Ангола и Малави.

Новите родители
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР