Принц Хари пусна поредна бомба, с която окончателно отряза пътя

...
Принц Хари пусна поредна бомба, с която окончателно отряза пътя
Коментари Харесай

Принц Хари взриви с твърдение за брака на Кейт и Уилям: Бракът на брат ми не е по любов, а за целите на короната!

Принц Хари пусна поредна бомба, с която дефинитивно отряза пътя си към Англия. Братът на принц Уилям съобщи в новите епизоди на документалния филм за живота си, че той и Меган са избягали, тъй като не са били предпазени от фамилията. Той обаче хвърли в още по-голям потрес нацията с изказването, че бракът на Кейт и Уилям е подправен и той не е могъл да си избере брачна половинка по обич, а се е съобразил с условията на короната.

" Баща ми и брат ми нямаха опция да се оженят по обич. Вместо това бяха принудени да се венчаят съгласно желанията на короната. И си взеха " подобаващи " съпруги, които пасват на калъпа ", твърди той.

Изявлението му провокира безспорен земетръс в Британия и ще има световни последствия. И макар че от двореца остават спокойни, към този момент са се задействали механизми, които да спрат Меган и Хари. И да ги държат надалеч от Англия.

Сътрудниците на крал Чарлз са се обадили на принца и са му споделили, че той и брачната половинка му не са мечтани на церемонията за коронацията на новия монарх. Най-вече, с цел да не се рискува с тяхната сигурност и сигурност. Уилям отхвърля изобщо да приказва с брат си, а Кейт с хладно успокоение пренебрегва целия цирк, в който се оказа въвлечена.

Обвиненията на Хари, че Уилям не обича брачната половинка си и се е оженил за нея, защото единствена е била подобаваща за короната, хвърлят много мрачна сянка върху бъдещите крал и кралица на страната. Също по този начин помрачават и връзката на Чарлз със брачната половинка му Камила. Кралицата — консорт през годините претърпя задоволително — първо след обвиняванията, че е откраднала принц Чарлз от починалата принцеса Даяна, своят личен не по-малко абсурден бракоразвод и повече от 15 години философски опити да потвърди на британците, че е почтена да бъде тяхна кралица — консорт, без да петни паметта на Ди. С един размах обаче Хари унищожи дългогодишния труд на двореца и даже освен това — загатна, че и вторият брак на татко му не е по обич. А в действителност е просто комфортен за кралското семейство.

Удар, който те надали ще му простят.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР