Принц Хари от британското кралско семейство се появи на туристическа

...
Принц Хари от британското кралско семейство се появи на туристическа
Коментари Харесай

Снимка на седмицата: Просто Хари

Принц Хари от английското кралско семейство се появи на туристическа конференция в шотландската столица Единбург, където в диалог с делегати помоли да го назовават „ просто Хари “.

От трибуната на Travalyst той съобщи, че растежът на туризма заплашва да унищожи едни от най-красивите места по света. „ Вярваме, че пътуването е нещо хубаво – то е в същината на човешкото преживяване “, добави той.

Присъствието му на събитието е един от последните задължения към Елизабет II преди отдръпването му от кралските отговорности. През май се чака той и брачната половинка му, Меган Маркъл, да се появят и на основаното от принц Хари мултиспортно съревнование Invictus Games.

Техният офис в Бъкингамския замък затваря порти, а от 31 март, сходно на процеса по излизане на Англия от Европейски Съюз, ще започва 1-годишен временен интервал на споразумяване на бъдещите пълномощия на двойката. Последното им обвързване ще бъде събирането на средства за Корпуса на кралските морски пехотинци и благотворителната организация за битка с детския рак CLIC Sargent през март, в „ Роял Албърт Хол “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР