Принц Хари обяви, че той и съпругата му Меган няма

...
Принц Хари обяви, че той и съпругата му Меган няма
Коментари Харесай

Хари и Меган ще теглят чертата след второ дете

Принц Хари разгласи, че той и брачната половинка му Меган няма да имат повече от две деца. Хари направи това самопризнание в изявление с експертката по предпазване на типовете Джейн Гудал за септемврийския брой на сп. " Вог ", предадоха международните организации. Меган е гост-редактор на този брой на списанието.

Хари, който сходно на татко си принц Чарлз насочва предизвестия за заплахите пред климата, изрази в диалога безпокойствие за планетата, което повдигна въпроса и за идните генерации и за децата. " Максимум две ", сподели Хари на въпрос за броя на децата, които би желал да има със брачната половинка си. Той показа, че това, че през май е станал татко (тогава се роди Арчи, първото дете на Хари и Меган), е трансформирало вероятността му за нещата.

Хари съобщи, че унищожаването на околната среда е ужасяващо и добави, че хората към този момент живеят в това заличаване. За да илюстрира какво има поради, той сподели, че хората в този момент са като в опита със живите жаби в прогресивно загряваща се вода. " Ние сме като жаби във водата и към този момент сме в кипящата вода ", съобщи той.

" Винаги съм си мислел, че това място ни е обещано на заем. Ние би трябвало да можем да оставим нещо по-добро зад нас за идното потомство ", добави той.

В същото изявление принц Хари приказва и за неосъзнатата податливост към расизъм, като сподели, че някои хора не си дават сметка за личните си предубеждения и съпостави това със стигма, която се предава от потомство на потомство, съобщи Ройтерс.

Принцът сподели, че когато непосредствено се каже на човек, че е направил или споделил нещо расистко, той незабавно ще съобщи, че не е расист. Но хората неосъзнато могат да бъдат расисти поради средата, в която са отраснали и са били отгледани. Хари сподели, че " тъкмо както стигма, която се предава от потомство на потомство, вероятността за света, за живота и за хората е нещо, което се научава " от фамилията, от по-възрастните генерации, от рекламата, от средата, в която човек живее.

Принц Хари в предишното разкритикува расистки нотки в някои медийни информации за брачната половинка си, която е афроамериканка по майчина линия и бяла по бащина линия, напомня Ройтерс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР