Принц Хари не се появи в съда във връзка с

...
Принц Хари не се появи в съда във връзка с
Коментари Харесай

Адвокатът на принц Хари: Медиите са създали мрежа за незакнно придобиване на информация за личния му живот

Принц Хари не се появи в съда по отношение на делото, което английската кралска персона води против Daily Mirror, предават от BBC. Той бе представляван в съда от своя юрист.

Очаква се той да бъде изслушан през днешния ден. Адвокатите на Mirror Group упрекнаха принц Хари в това, че губи време. Андрю Грийн (адвокат на медията) съобщи, че е безусловно недопустим фактът, че Хари не може да участва на личния си съдебен процес и никой не е бил известен за това.

Съдиите по делото също бяха сюрпризирани от отсъствието на наследника на короната.

По време на правосъдния развой Дейвид Шерброн съобщи, че историите, които медията е пишела за принца " явно “ са движели продажбите на вестника.

Стана ясно, че в предишното Mirror Group Newspapers са наели детектив, който да събира непозволено информация за принц Хари.

Медията се извини за това и даде обещание, че това няма да се повтори.

Адвокатът на принца сподели, че номерът на представителя на кралското семейство е бил открит в телефона PalmPilot на Ник Бъкли, който в предишното бе началник на Sunday Mirror. Бъкли бе наименуван пред съда " умел хакер “.

Дейвид Шеборн съобщи по време на процеса, че е подозрително какъв брой доста хора не са били извикани на разпит във връзка със случая. Шеборн твърди, че публицистите, които в предишното са употребявали противозаконни способи за придобиване на информация  по отношение на персоналния живот на Хари, към този момент заемат доста по-високи длъжности в медията.

Шеборн сподели още, че от ранна детска възраст персоналният живот на Хари е бил обект на непрекъснат интерес от медиите.

Анализатори, близки до короната, настояват, че кралското семейство гледа на протичащото се с " смут “. Въпреки това обаче се счита, че Хари е в позицията на новобранец и това му дава преимущество, тъй като по този начин той натрупа известност измежду младежите.

Адвокатът на Хари счита, че таблоидите във Англия са употребявали непозволени способи, които са заобградили принца в мрежа, която е имала за цел само да събира информация по отношение на персоналния му живот.

Въпреки всичко това обаче Хари не цели възмездие, той просто държи хората, виновни за тези дейности, да бъдат изправени пред съда.

Обвинението на наследника на короната в Англия е за общо 140 публикации, оповестени в интервала от 1996 до 2010 година, за които са твърди, че информацията за основаването им се е придобивала неправомерно
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР