Принц Хари не е първият мъж в живота на Меган

...
Принц Хари не е първият мъж в живота на Меган
Коментари Харесай

Кой е вторият най-важен мъж в живота на Меган

Принц Хари не е първият мъж в живота на Меган Маркъл , която има един бракоразвод зад тила си. Надяваме се най-малко да е последният. Но сигурно не е единственият, който има значимо значение и въздействие върху живота й.

Преди към месец херцогинята изненадващо се появи в Ню Йорк, а в следствие разбрахме, че мотивът е сякаш скрито бебешко празненство с най-хубавите й приятелки. Бременната брачна половинка на принц Хари бе засечена на разположение с, на пръв взор, чужд мъж , което леко ни озадачи.
 Меган и Маркъс в Ню Йорк

Меган и Маркъс в Ню Йорк

Но няма нищо съмнително в цялата история. Въпросният господин е Маркъс Андерсън. Двамата с Меган се познават от 2001 година, когато тя идва от Лос Анджелис в Торонто, с цел да стартира фотосите на сериала " Костюмари ".

По това време той работи по основаването на Soho House в най-големия град в Канада. Именно около тази своя работа към клуба на богатите и известните, Андерсън има забележителни контакти в светските среди и е непосредствен другар освен с херцогинята на Съсекс.
 Маркъс на сватбата на Хари и Меган

Маркъс на сватбата на Хари и Меган

Още 18-годишен канадецът се мести да живее в Лондон, където е и актуалният му адрес. Но с помощта на месеците, прекарани в Торонто, Маркъс основава едно от най-силните другарства, за което Меган нееднократно е говорила в своя блог The Tig.

Според откровенията й, животът й би бил доста по-скучен и незанимателен без нейния непосредствен другар . Все отново, точно посредством него, а освен поради ролята си в " Костюмари ", Маркъл влиза в света на богатите и известните, а оттова си проправя път и до сърцето на своя принц, написа The Sun.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Royalty Report (@royalty.report) на Окт 1, 2017 в 4:54 PDT

Маркъс е до херцогинята, когато тя претърпява развода с първия си брачен партньор. Когато пък стартира да се среща с Хари, той им урежда секрети местенца, където да могат да се усамотят на мира в огромния Лондон и Торонто.

При първото публично появяване на актуалните съпрузи в роклята на двойка на Invictus Games през 2017 година, Маркъс бе компактно до Меган. Разбира се, не пропусна и обилната женитба предходната година, както и бебешкото празненство в Ню Йорк.
 Джордж Клуни, Меган Маркъл и по какъв начин артистът още веднъж отбрани херцогинята
На какво е привикнала Меган Маркъл

Има ли потребност бъдещата майка от отбрана

Принц Хари очевидно няма нищо срещу това близко другарство сред брачната половинка му и 41-годишния Андерсън. Все отново, всеки има потребност от приближен човек, който да пази тайните му и да му вдъхва убеденост в сложните моменти. А те за Меган в последно време не са по никакъв начин малко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР