Принц Хари направи огромна крачка далеч от кралското семейство, като

...
Принц Хари направи огромна крачка далеч от кралското семейство, като
Коментари Харесай

Колко „ранен“ принц Хари избра значим ден, той официално ще прекъсне връзките си с Обединеното кралство

Принц Хари направи голяма крачка надалеч от кралското семейство, като промени формалния си статут на престояване в Съединени американски щати и наподобява датата той е определен е доста значим.

Херцогът на Съсекс се реалокира в Америка, откакто се отдръпна от кралското семейство и в този момент загатна за проектите си да живее непрекъснато в Съединени американски щати, откакто смени формалния си статут на престояване от Обединеното кралство на Съединени американски щати в документи, подадени във Англия. Документите са свързани с неговата самодейност за стабилно пътешестване, Travalyst.

Когато планът беше основан преди четири години, мястото на престояване на Хари в началото беше посочено в Companies House като Обединеното кралство. Ново подаване обаче гласи, че неговата „ нова страна/щат, в който нормално обитава “ са Съединените щати. Датата на смяната беше със задна дата на 29 юни 2023 година, един от последните дни, в които той и Меган имаха достъп до остарелия си дом във Англия Frogmore Cottage.

За всички най-нови вести, поли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР