Принц Хари може някога да е имал тясна връзка с

...
Принц Хари може някога да е имал тясна връзка с
Коментари Харесай

Крал Чарлз отправи отчаяна молба от 9 думи към принцовете Уилям и Хари след напрегната битка

Принц Хари може в миналото да е имал тясна връзка с кралски родственици, само че в този момент всичко това наподобява е в предишното.

Откакто той и брачната половинка му Меган Маркъл сензационно напуснаха кралския живот преди четири години, връзките с хора като крал Чарлз и принц Уилям бяха меко казано нестабилни. И това значи, че срещите лице в лице сред Хари и татко му и брат му са лимитирани до няколко пъти. Едно от тези напрегнати срещи пристигна през април 2021 година, когато Хари се върна за погребението на починалия принц Филип, което се състоя тъкмо преди три години на днешния ден.

Бяха единствено седмици след бомбардировъчното му изявление с Опра Уинфри - и това се оказа съществена точка на възпламеняване в разрива му със фамилията му и накара Чарлз да насочи сърцераздирателна молба към двамата си сина. Пишейки в записките си Spare, Хари твърди, че той, брат му и татко му са се събрали, откакто отдадоха последната си респект на Филип, с цел да обсъдят проблемите си. Хари сподели, че това се е случило, след кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР