Принц Хари, който се отказа от кралските си титли, записа

...
Принц Хари, който се отказа от кралските си титли, записа
Коментари Харесай

Хари записа песен с Джон Бон Джоуви

Принц Хари, който се отхвърли от кралските си трофеи, записа ария с рок легендата Джон Бон Джоуви. Записът бе изработен в именитото звукозаписно студио " Аби Роуд ", в което са работили четиримата от " Бийтълс ". Преди да влязат в студиото Хари и Бон Джоуви възпроизведоха една от най-известните фотоси на " Бийтълс ", като минаха по зебрата пред студиата " Аби роуд " в Лондон, а пред тях се движеше боен деец в инвалидна количка. Кадрите са част от клипа към песента.

Принц Хари посети студиата " Аби роуд ", с цел да се срещне с артиста и хора на военните ветерани и да запишат ария в изгода на  фондацията на херцога на Съсекс, наречена Invictus Games. Тя е уредник на събитие за военни, замислено от самия Хари. В него ранени или заболели военни или ветерани вземат участие надпревари в девет спорта, в това число баскетбол на инвалидни колички, волейбол в седалка и гребане на закрито.

Видео с Хари и Бон Джоуви със слушалки пред микрофон, до момента в който Бон Джоуви свири на китара, след което му дава знак да стартира да пее, беше качено на формалната страница в Инстаграм на Хари и брачната половинка му Меган. Песента, наречена " Unbroken " (Несломен), е основана от Бон Джоуви, с цел да притегли вниманието към ветераните с постравматично стресово разстройство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР