Принц Хари и съпругата му Меган ще ограничат контактите си

...
Принц Хари и съпругата му Меган ще ограничат контактите си
Коментари Харесай

Принц Хари и Мегън ограничават контактите си с медиите

Принц Хари и брачната половинка му Меган ще лимитират контактите си с медиите, откакто се отдръпват от отговорностите си на старши членове на английското кралско семейство, заяви ДПА.

Херцозите на Съсекс, които подлагат на критика остро отколешните обичаи за медийно отразяване на кралското семейство, обявиха, че избират да поддържат връзка директно с обществото посредством обществени медии.

На уеб страницата си sussexroyal.com Хари и Меган оповестиха, че считат да изоставен обичайна система на медийно отразяване на кралското семейство. Те пишат, че английските кралски репортери неправилно " се считат по света за надеждни източници ".

" Това неправилно схващане води до изявления и от други медии по света и това усилва неправилното отразяване ", пишат херцозите на Съсекс. Точните информации " постоянно биват редактирани или пренаписвани от публицистичните екипи и основават подправени усещания ", прибавят те.

Принц Хари и Меган считат в бъдеще да контактуват с " локални медии и млади публицисти " и " да обезпечават достъп на надеждни медии, които отразяват обективно събитията, с цел да осведомят за основни моменти и събития ", написа Българска телеграфна агенция.

По-рано беше обявено, че Хари и Меган се усещат подложени на огромен напън от английските медии, които съгласно тях демонстрират прекомерно огромно внимание към живота им.

Миналата година Хари жигосах английските медии за отношението им към жена му и ги упрекна, че я преследват както са правели с майка му принцеса Даяна, която почина през 1997 година в автомобилна злополука в опит да избяга от папараци, отбелязва Асошиейтед прес.

Вторият наследник на английския престолонаследник принц Чарлз - принц Хари се ожени за Меган през май 2018 година Меган е израснала в Лос Анджелис и е следвала в Северозападния университет на Илинойс. Преди да се омъжи за принц Хари, тя бе известна главно с ролята си в тв сериала " Костюмари ", сниман в Торонто. Меган бе известна като " канадската кралска персона ", до момента в който работи в страната. Тогава тя се сближава със фамилии на водещи политици - някогашния министър председател Брайън Мълруни и сегашния министър-председател Джъстин Трюдо. Една от най-близките й приятелки е Джесика Мълруни, снаха на някогашния министър председател и фешън консултант на брачната половинка на Джъстин Трюдо. Меган, принц Хари и 8-месечният им наследник Арчи прекараха шестседмична зимна почивка в Канада и се върнаха във Англия преди дни. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР