Принц Хари и съпругата му Меган са поканени на коронацията

...
Принц Хари и съпругата му Меган са поканени на коронацията
Коментари Харесай

Принц Хари и съпругата му Меган са поканени на коронацията на крал Чарлз Трети

Принц Хари и брачната половинка му Меган са поканени на коронацията на крал Чарлз Трети , заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на " Съндей Таймс ". Все още няма изясненост дали двойката ще участва на събитието.

Според представител на принц Хари и брачната половинка му по-малкият наследник на краля е получил имейл от чиновници на Бъкингамския замък , отнасящ се до коронацията.

" Няма неотложно взето решение от страна на херцога и херцогинята ", се споделя в известието на представителя на принц Хари.

Завръщането на херцозите Съсекс във Англия беше обект на голям брой спекулации в английските медии през последните месеци, изключително след гневната офанзива на Хари и Меган към членовете на кралското семейство , в това число в телевизионната документална поредност, отдадена на живота им и публикувана от Нетфликс.

В събота вечер принц Хари направи нови самопризнания в предаване пред експерта по контузии Габор Мейт. Разговорът сред двамата се излъчваше в интернет по заплатен канал. 

Принц Хари показа, че постоянно се е чувствал друг от останалите в фамилията си и че е израснал в разрушено семейство. 

Правя всичко допустимо да не пренеса контузията на своите деца - Арчи, 3 година, и Лилибет, 1 година, сподели още принц Хари. 

Принц Хари и брачната половинка му живеят в Съединени американски щати и се връщат по извънредно редки мотиви във Англия - като погребенията на принц Филип и кралица Елизабет Втора. Принц Хари дойде самичък за погребението на дядо си през 2021 г. 

По време на престоите си във Англия двойката отсядаше в резиденцията си Фрогмор котидж. През тази седмица обаче стана ясно, че крал Чарлз Трети е изискал от херцозите Съсекс да освободят парцела до началото на лятото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР