Принц Хари и съпругата му Меган бяха сред членовете на

...
Принц Хари и съпругата му Меган бяха сред членовете на
Коментари Харесай

Принц Хари се скара на Меган и я накара да заплаче?

Принц Хари и брачната половинка му Меган бяха измежду членовете на кралското семейство, които участваха на военния церемониал в чест на кралица Елизабет Втора преди към седмица.

Това бе първият формален кралски ангажимент на Меган, откогато подари Хари със наследник - Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

През последните дни английските таблоиди не стопират да разясняват и пишат за разиграла се обстановка по време на събитието.

На видео от терасата се вижда по какъв начин американската актриса се обръща непрекъснато към брачна половинка си. Докато звучи националният химн по случай рождения ден на кралицата, херцогът на Съсекс насочва забележка към обичаната си, написа "Сън ". Според експерти по четене на устни точните думи, казани от него са „ Обърни се! “

Meghan Markle gets ‘told off’ by Prince Harry in awkward 'row' https://t.co/3uZt7yzHIv
— The Sun (@TheSun) June 14, 2019
Мнозина разясняват, че след забележката, Меган е изглеждала смутена и съвсем е заплакала на балкона на Бъкингамския замък.

Не можем да преценим дали това е истина или просто слънцето е блестяло в очите на херцогинята на Съсекс, само че тя несъмнено не наподобява доста щастлива на фотосите и видеата от въпросния миг.

 Меган и Хари Getty

Оставяме на вас да прецените, дали Хари е бил прекомерно непоколебим, припомняйки протокола на Меган или пък всичко е плод на въображението на таблоидите.

Ето видеото от въпросния миг:



Още:
Горд баща и edna майка зад камерата: принц Хари и Меган Маркъл с нова прелестна фотография на сина си За първи път след раждането: Меган Маркъл се появи на публично събитие 1 година щастливо женени: историческата женитба на Меган и Хари, или приказката, която продължава и през днешния ден Принц Хари: „ Обожавам тъщата си, не си представям живота без сина ми “ Защо Меган Маркъл и всички преди малко родили майки не трябва да носят високи токчета? Как принц Джордж може да е избрал името за сина на Меган и Хари Меган Маркъл: „ Имам двамата най-прекрасни мъже на света “ (и какво още сподели двойката за своето бебе)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР