Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл тайно са си

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл тайно са си
Коментари Харесай

Новият дом на принц Хари и Меган Маркъл - в САЩ

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл скрито са си купили къща в Санта Барбара (Калифорния, САЩ), с цел да отглеждат умерено сина си Арчи, откакто напуснаха английското кралско семейство, оповестява Page Six, съобщи БГНЕС.
Според медията, те са се преместили в имението още в края на юли. Някои от техните другари - телевизионните водещи Опра Уинфри и Елън Деженерис, също живеят в същия регион.
" Те сами са купили тази къща. Тук желаят да продължат живота си след напускането на Обединеното кралство. Това е първият парцел, който в миналото са имали. Това е особено време за тях - като двойка и като семейство и до в този момент след преместването, всичко беше защитавано в загадка ", сподели непосредствен до фамилията.
Източникът не разкри останалите детайлности за имението, в това число цената му, от съображения за сигурност, само че добави: " Те обмислиха деликатно избора си. Тук възнамеряват да бъдат щастливи: да се сприятелят със съседите и да отгледат Арчи, като му дават опция да играе с другите деца на неговата възраст ".
По-рано медиите писаха, че през последните няколко месеца двойката живее в Бевърли Хилс, в първокласното имение с 18 спални на артиста Тайлър Пери. Според източник, макар че принц Хари е израснал в кралското семейство и в залите на Бъкингамския замък, той предпочитал " по-малки и уютни къщи “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР