Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се разграничават от

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се разграничават от
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган се разграничават от предстояща книга за времето им в кралското семейство

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл се разграничават от идна книга, отдадена на времето им в английското кралско семейство, съобщи Ройтерс.

Херцозите на Съсекс декларират, че не са интервюирани за биографичната книга и нямат никакъв принос към нея.

Книгата, озаглавена " Да откриеш свободата ", следва да бъде оповестена през август и съгласно английски медии се чака да хвърли светлина върху неудовлетвореността на двойката от двореца и пресата.

" Херцогът и херцогинята на Съсекс не са интервюирани за книгата, нито имат принос към нея. Тази книга се основава на личните прекарвания на създателите като членове на кралския кореспондентски корпус ", се показва в направеното от представител на двойката изказване.

Книгата на Каролин Дъранд и Омид Скоби се чака да опише в детайли чувството на двойката, че не получава поддръжка от кралската институция, съгласно в. " Дейли телеграф ".

В. " Таймс " цитира фрагменти от нея, които допускат вътрешни битки сред членовете на фамилията, като съгласно Хари някои негови близки не харесват Меган, а други считат, че известността на двойката би трябвало да бъде " обуздана ".

Според " Дейли телеграф " книгата показва Хари и Меган като " разрушителни сили ", способни да модернизират монархията, които би трябвало да бъдат обезкуражени от " сивите кардинали " и враждебното медийно отношение.

Принц Хари и Меган живеят в Лос Анджелис дружно с 14-месечния си наследник Арчи, откакто в края на март преустановиха отговорностите си като висши членове на кралското семейство. През януари двойката оповести желанието си да стартира нов независим живот отвън кралската фамилия.
if( googletagAdSlots[`dfp_mobile`] == true && typeof googletagAdSlots[`adform_exclusive_mobile_300x250_first`]!= " undefined " ) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-adform_exclusive
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР