Принц Хари и принц Уилям се събраха в Англия, след

...
Принц Хари и принц Уилям се събраха в Англия, след
Коментари Харесай

Емоционалните думи на Хари и Уилям за техния дядо – кой е по-по-най

Принц Хари и принц Уилям се събраха в Англия, откакто херцогът на Съсекс дойде от Съединени американски щати за погребението на принц Филип, което ще бъде тази събота. Той обаче не е съпроводен от Меган Маркъл, която не е получила разрешение от лекарите да пътува, поради напредналата си бременност. За страдание, загубите постоянно са трансформират в мотив за преосмисляне и пренареждане, а в този случай и за реабилитиране пред фамилията и обществото. Поне що се отнася до принц Хари след напускането на кралския двор предходната година и изявлението пред Опра Уинфри, което даде неотдавна дружно с Меган.

Той употребява платформата на фондацията си Archewell, за отдаде респект към своя дядо, който назовава човек на достойнството и дълга и не пропуща да подчертае неговото прословуто възприятие за комизъм. „ Той беше изцяло достоверен, проницателен и постоянно привличаше вниманието върху себе си със своя сексапил и в никакъв случай не знаехме какво може да каже “, споделя Хари. „ Но за мен, както за доста от вас, които са изгубили обичани хора през последната една година, беше просто моят дядо – стопанин на барбекюто и именит шегобиец “, добавя той.

„ Той беше опора на Нейно Величество кралицата с изключителна отдаденост в продължение на техния 73-годишен брак и знам по какъв начин тъкмо в този момент с бира в ръка той би споделил на всички ни: „ О, я, стига! “. На финала херцогът на Съсекс декларира, че той постоянно ще бъде помнен, а най-специално място ще има в сърцата на „ Меган, Арчи, аз и бъдещата ти правнучка ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Изявлението на Хари се случи малко откакто принц Уилям също разгласява прочувствено обръщение в формалния си профил в Инстаграм дружно с трогателна фотография на дребния принц Джордж с херцога на Единбург, която е направена от Кейт Мидълтън. „ Аз съм късметлия, че не просто имах неговия образец, само че и невероятното му наличие в моя умишлен живот – както в хубавите моменти, по този начин и в най-трудните дни. Винаги ще съм признателен, че жена ми имаше толкоз доста години, с цел да опознае дядо ми, и за добротата, която той й сподели. Никога няма да приема за даденост специфичните мемоари, които децата ми имаха с прародител си “, написа в поста си херцогът на Кеймбридж, като той също не пропуща да подчертае възприятието за комизъм на принц Филип.

„ Дядо ми беше невероятен човек, част от неизмеримо потомство. Ние с Катрин ще продължим да вършим това, което той би желал, и ще поддържаме кралицата през идващите години. Ще ми липсва, само че знам, че той би желал да продължим да работим. “

 
Протоколът след гибелта на принц Филип

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР