Принц Хари и принц Уилям отдадоха почит на своята майка

...
Принц Хари и принц Уилям отдадоха почит на своята майка
Коментари Харесай

Ето как Принцеса Даяна присъства на сватбата на сина си! В букета на Меган имало...

Принц Хари и принц Уилям отдадоха респект на своята майка - принцеса Даяна, на кралската женитба предходната събота. Бели рози, обичаните цветя на Даяна, украсяваха параклиса „ Сейнт Джордж “, където младоженците се венчаха.В букета на Меган Маркъл имаше цветя, които Хари набрал от градината на принцеса Ди в двореца Кенсингтън, с цел да бъдат добавени към незабравките, момините сълзи и жасмина, написа " Пик ".

Но още един подробност не остана неусетен от медиите и почитателите – празното място до принц Уилям. Според представители на кралското семейство то е било отредено за принцеса Даяна и по този метод принц Хари и принц Уилям демонстрираха почитание към своята майка, която почина в злополука преди 21 години, когато Хари е бил единствено на 12.

Специалисти, които четат по устните, са безапелационни, че до момента в който са чакали Меган, Хари и Уилям са си споделяли мемоари за майка им. В даден миг Уилям пита Хари дали си спомня нещо, което Даяна им е споделила, Хари се усмихва и споделя: „ Да... знам “. Сестрата на принцесата на народа, която рядко се появява на обществени места, също присъстваше на сватбата. Тя имаше особено присъединяване в нея, като прочете на глас фрагмент от песента за Соломон. За сметка на това никой от фамилията на Меган Маркъл, с изключение на нейната майка, не участва на сватбата. Това беше предстоящо, тъй като от много по-рано се знаеше, че отсъстващи от страна на булката ще има. Освен без родственици, булката се оказа и без кума. Оправданието ѝ е, че не е желала да наскърбява никоя от приятелките си, избирайки една, а не друга от тях. Младоженците публично бяха оповестени за херцог и херцогиня на Съсекс. Тези трофеи не бяха употребявани от 1843 година Меган постави пръстен на ръката на принц Хари и се приказва, че той ще продължи да го носи, макар че разпоредбите не го задължават. Младоженецът бе във военна униформа, което е наложително. Съпрузите ще дарят получените от гостите вместо дарове пари за седем благотворителни акции. На главата на Меган блестеше тиара, излъчена от генерации в кралския двор. Кралица Елизабет Втора пък заложи на светложълт тоалет, с което не оправда упованията на хиляди, заложили на други цветове.

Маркъл пък изненада всички и с много семплия си грим. Дори луничките ѝ се виждаха. Кейт Мидълтън, брачната половинка на Уилям, беше облечена в ярко палто на Александър Маккуин, което е носила и преди на публични събития, а това бе несъмнено от стилните специалисти като неточност.Меган Маркъл не заложи на обилна и богато украсена рокля, а остана изцяло в стила на изчистената грациозност.

Тоалетът не бе дело на „ Ралф и Русо “, както се говореше, а на „ Живанши “. Сред гостите не участваха лица от международния Тполитически хайлайф. За сметка на тях, поканата на младоженците почетоха десетки звезди от светските и спортните среди. Невижданите ограничения за сигурност, които костват на британските данъкоплатци 30 милиона паунда, дадоха резултат и не се стигна до атентати и ексцесии.

/ПИК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР