Принц Хари и Меган Маркъл все още се радват на

...
Принц Хари и Меган Маркъл все още се радват на
Коментари Харесай

Хванаха принц Хари без Меган и с друга жена

Принц Хари и Меган Маркъл към момента се радват на живота си в Съединени американски щати, където се реалокираха преди повече от година. Двамата взеха решение да спрат да извършват кралските си отговорности и да избягат от кралското семейство на херцога на Съсекс, напомня jenata.blitz.bg.

Влюбената двойка се снабди с две дечица – първото е момченце с името Арчи, а второто – момиченце, кръстено на баба си и прабаба си – Лилибет Даяна. Преди дни принц Хари обаче бе видян с друга жена, а не с Меган Маркъл.

Явно половинката му си е останала у дома да гледа децата. Херцогът на Съсекс обаче мигновено бе щракнат от папараци.

Всъщност дамата до него е братовчедка му – принцеса Юджини. Каквото и да е правил принц Хари в Двореца и след бягството си от него, той постоянно е имал сигурна поддръжка в лицето на най-малко един член на кралското семейство – братовчедка му Юджини.

Двамата са доста близки и не престават да бъдат другари, даже след абдикирането от кралските отговорности на Хари и даже спорното изявление пред Опра Уинфри. Херцогът и херцогинята на Съсекс даже дадоха на Юджини ключовете от английското им имение в Фрогмор, където тя се реалокира незабавно след раждането на първото си дете.

Няма по какъв начин да знаем какъв брой пъти са се срещали братовчедите през последните години, само че този уикенд и двамата бяха видяни на финала на Супербоул в Лос Анджелис.

Най-мащабното и гледано спортно събитие за Съединените щати притегли повече звезди в сравнение с премиите „ Оскар “ и „ Грами “. Братовчедите седяха един до различен и гледаха мача в специфична ложа.

Изглеждаше, че и двамата са доста съсредоточени. Меган Маркъл не е участвала на събитието и е останала у дома при децата си. Така Юджини стана първият член на кралското семейство, който посети Хари, Меган, Арчи и бебето Лилибет.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР