Принц Хари и Меган Маркъл вече няма да използват титлите

...
Принц Хари и Меган Маркъл вече няма да използват титлите
Коментари Харесай

Хари и Меган губят кралските си титли

Принц Хари и Меган Маркъл към този момент няма да употребяват купите си като членове на кралското семейство и няма да получават обществени средства за кралски отговорности. Това се споделя в изказване на кралица Елизабет II, публикувано от Бъкингамския замък, съобщи dariknews.bg.

Херцогът и херцогинята на Съсекс също обявиха, че имат намерение да изплатят парите за ремонта на Frogmore Cottage, който ще остане фамилният им дом във Англия. Двойката също към този момент няма да съставлява публично Кралицата. Новото съглашение ще влезе в действие напролет на тази година. То беше подписано, откакто двойката по-рано този месец съобщи, че желаят да се откажат от това да са старши кралски особи.

В изказване на кралицата се споделя, че след " многомесечни диалози и по-скорошни полемики " тя е " удовлетворена, че дружно намерихме градивен и подкрепящ път напред за моя внук и неговото семейство ".

" Хари, Меган и Арчи постоянно ще бъдат доста обичани членове на моето семейство ", се споделя още в изказването.
„ Признавам провокациите, които са изпитали вследствие на интензивния надзор през последните две години и поддържам желанието им за по-независим живот ”, декларират от двореца.

„ Искам да им благодаря за цялата им всеотдайна работа в цялата страна, за богатството на обществото и съм изключително горда от това по какъв начин Меган толкоз бързо се трансформира в част от фамилията. Надеждата на цялото ми семейство е, че днешното съглашение им разрешава да стартират да построяват благополучен и спокоен нов живот ", написа кралицата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР