Принц Хари и Меган Маркъл вече не се възприемат като

...
Принц Хари и Меган Маркъл вече не се възприемат като
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл „вече не се възприемат като кралски особи“ в Америка, след като „постъпиха лошо със семейството“

Принц Хари и Меган Маркъл към този момент не се възприемат като кралски особи в Америка, съгласно световноизвестна звезда.

Звездата от The Fun Lovin Criminals Хюи Морган съобщи, че двойката е провокирала насмешки по отношение на претекстовете си да се завърнат в Съединени американски щати от Обединеното кралство и това ги е предиздвикало да изпаднат в недружелюбност. Хюи, който е родом от Ню Йорк, само че живее в Обединеното кралство, твърди, че американците гледат на кралското семейство като на " Светът на Дисни " и че хората са захласнати от концепцията да знаят тънкостите на живота в двореца.

Въпреки това, Хюи има вяра, че Хари и Меган са изгубили блясъка си, когато става въпрос за това, че Съединени американски щати обичат кралските фамилии, откакто те станаха част от " холивудската клика ". Той призна, че двойката към този момент няма да бъде обсъждана в същата светлина като принц Уилям и принцеса Кейт или крал Чарлз.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Кейт Мидълтън имаше два пътя, когато сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР