Принц Хари и Меган Маркъл станаха жители на Лос Анджелис

...
Принц Хари и Меган Маркъл станаха жители на Лос Анджелис
Коментари Харесай

Елитният приятелски кръг на Меган в Калифорния - slava.bg

Принц Хари и Меган Маркъл станаха поданици на Лос Анджелис през месец март, когато се реалокираха от Канада в разгара на пандемията от ковид. Стана ясно, че Меган е възнамерявала този ход от дълго време и е подготвила почвата за тяхното идване. Докато за Хари това е изцяло нов стадий от живота му и смяната е фрапантна, за Меган това по-скоро е връщане към естествения ѝ живот, старите ѝ привички и другари. Меган не инцидентно е избрала Ел Ей за техен нов дом, тъй като се оказва, че там я чака първокласен кръг от известни и богати другари , на които тя може да разчита за старта на новия им живот отвън английското кралско семейство.

Меган е родена в Америка, само че с помощта на работата си като актриса, съумява да си сътвори кръг от другари, както в Канада, по този начин и в Съединени американски щати.

Серина Уилямс

Професионалната тенисистка Серина Уилямс се среща с Меган през 2014 година по време на благотворителен футболен мач. Тя бързо се трансформира в доверена другарка на Меган . Двете рядко имат опция да се срещат онлайн, само че поддържат връзка по телефона и с чат връзка. Сега двете ще имат шанса да се виждат по-често, тъй като Серена има парцел в същата елитна общественост, където е и новия дом на Меган и Хари.

Амал Клуни и Джордж Клуни

Амал Клуни и брачният партньор й Джордж за първи път бяха свързани с принц Хари и Меган, когато бяха посетители на сватбата на двойката в Уиндзор през май 2018 година Хари и Меган също по този начин гостуваха във вилата на семейство Клуни, намираща се край езерото Комо в Италия. От тогава те са в положителния другарски връзки.

Джордж и Амал живеят през множеството време живеят в парцела си в прекарват огромна част от времето си в парцела си Беркшир, Англия, през февруари беше разкрито, че те вършат главен ремонт на парцела, който имат в ЕлЕй. Това може да значи, че двойката възнамерява да се реалокира в Щатите, което значи, че двете фамилии още веднъж ще могат да си гостуват постоянно. Опра Уинфри

Опра без подозрение ще бъде включена в елитния другарски кръг на Меган и Хари - синът им Арчи е член на нейния хартиен клуб. Медийният магнат Опра беше посетител на кралската женитба , както и измежду поканените на някои от другарските събирания на Меган. Опра има и имение на стойност 50 милиона щатски $ в Монтесито, Калифорния, и евентуално ще предложения Меган и Хари на посетители.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР