Принц Хари и Меган Маркъл станаха жители на Лос Анджелис

...
Принц Хари и Меган Маркъл станаха жители на Лос Анджелис
Коментари Харесай

Ето кои звезди са в елитния кръг на Меган Маркъл в Калифорния

Принц Хари и Меган Маркъл станаха поданици на Лос Анджелис през месец март, когато се реалокираха от Канада в разгара на пандемията от ковид. Стана ясно, че Меган е възнамерявала този ход от дълго време и е подготвила почвата за тяхното идване.

Докато за Хари това е изцяло нов стадий от живота му и смяната е фрапантна, за Меган това по-скоро е връщане към естествения й живот, старите й привички и другари. Тя неслучайно е избрала Ел Ей за техен нов дом, тъй като се оказва, че там я чака първокласен кръг от известни и богати другари, на които тя може да разчита за старта на новия им живот отвън английското кралско семейство.

Меган е родена в Америка, само че с помощта на работата си като актриса съумява да си сътвори кръг от другари, както в Канада, по този начин и в Съединени американски щати. Вижте някои от тях в нашата изложба.
Ето кои звезди са в елитния кръг на Меган Маркъл в Калифорния 7 фотоси  Ето кои звезди са в елитния кръг на Меган Маркъл в Калифорния  Ето кои звезди са в елитния кръг на Меган Маркъл в Калифорния  Ето кои звезди са в елитния кръг на Меган Маркъл в Калифорния  Ето кои звезди са в елитния кръг на Меган Маркъл в Калифорния
В квартала на Меган и Хари живеят и редица други богати и известни персони с които двамата може да завържат другарски връзки. Сред богатите им съседи са певицата Адел, Кейти Пери и Орландо Блум, актрисата Дженифър Лоурънс, Никол Кидман и Кийт Ърбан, Камерън Диас и др.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР