Принц Хари и Меган Маркъл, сн. ЕПА/БГНЕС Сватбата на принц

...
Принц Хари и Меган Маркъл, сн. ЕПА/БГНЕС Сватбата на принц
Коментари Харесай

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл ще е през май


Принц Хари и Меган Маркъл, сн. ЕПА/БГНЕС

Сватбата на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл ще е през май в параклиса " Сейнт Джордж " на Уиндзорския замък, оповестиха от двореца Кенсингтън, съобщи ББС във вторник.

Ден по-рано бе разгласен годежът на двойката, случил се при започване на ноември, и че сватбата ще е през пролетта.

Месец май евентуално е определен поради предстоящото раждане през април на третото дете на Катрин - херцогинята на Кеймбридж и брачна половинка на брата на Хари Уилям.

Параклисът " Сейнт Джордж " е определен, защото е " особено място " за двойката, а и Хари има доста детски мемоари, свързани с църквата.

Меган Маркъл има предходен брак, само че през 2002 година Английскаат черква позволи на разведени да подписват още веднъж църковен брак.

Кралското семейство ще заплати за сватбата, в това число церемонията, музиката, цветята и празненството по-късно, като точната дата ще бъде обявена по-късно.

Преди сватбата 36-годишната Маркъл, която е протестантка, ще бъде кръстена и въведена в лоното на Английската черква. Освен това американската ще стане жител на Англия. Тя също по този начин ще приключи работата си в Съединени американски щати и за други организации, с цел да се посвети изцяло на щедрост като кралска персона, сподели представител на принца. Маркъл ще стане четвъртия патрон на кралската фондация, учредена от Хари, брат му Уилям и неговата брачна половинка Катрин.

Говорителят на принца сподели, че двойката разисква всички аспекти на сватбата си и обмисля хрумвания по какъв начин всички английски жители да станат част от празненствата. Медии позволяват, че церемонията ще бъде излъчена по малкия екран.

Хари и Меган се срещат преди 16 месеца в Лондон на нещо като " среща на сляпо ", проведена от техен общ другар.

Двойката даде в понеделник вечерта първото си общо изявление за ББС, в което стана ясно, че предлагането за брак от страна на Хари, до момента в който двамата готвели печено пиле у дома.

Разбра се още, че едно от кучетата на Маркъл към този момент има позволение да остане във Англия, само че другото няма да се причисли към стопанката си в новия й дом.

Първият формален ангажимент на принца и годеницата му ще е в петък в Нотингъм.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР