Принц Хари и Меган Маркъл сключиха брак в катедралата Сейнт

...
Принц Хари и Меган Маркъл сключиха брак в катедралата Сейнт
Коментари Харесай

Новата херцогиня на Съсекс Меган вече няма да може да прави тези 10 неща

Принц Хари и Меган Маркъл подписаха брак в катедралата " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор. След сватбата американската актриса става Нейно кралско височество херцогиня на Съсекс, а принц Хари - Негово кралско височество херцог на Съсекс.
По традиция мъжете от кралското семейство получават най-малко една благородническа купа в деня на сватбата си, която приема и брачната половинка им. Каква да е купата, преценя суверенът.
След днешния ден Меган Маркъл към този момент е член на кралското семейство, а с това идват и значително отговорности, както и забрани.

Ето някои неща, които някогашната звезда от " Костюмари " към този момент няма да може да прави и други, с които би трябвало да се преценява:
- Край на голите крайници. Меган Маркъл към този момент ще би трябвало да носи чорапогащник, когато е с рокля. Правило, което тя наруши в деня на годежа си с принц Хари, когато бе с рокля без чорапогащник.
- Маникюрът – без ярки цветове като черното и аленото. Маникюрът ѝ би трябвало да е в физически цвят.
- Ще ѝ се постанова да носи тоалети най-вече от английски дизайнери.
- Не може да носи дамската си чанта под мишница, през рамото или на рамото. Нещо, което тя още веднъж наруши с оправданието, че го прави, с цел да може ръцете ѝ да са свободни, когато се среща и поздравява с хората.
- Ще би трябвало да пие чая си по обичайния британски фасон.
- На всеки един от кралското семейство е неразрешено да яде морски блага с твърди черупки за предварителна защита.
- Тя би трябвало да завърши своето хранене щом кралицата се нахрани. Не и преди нея.

- Забранено ѝ е да носи отворени обувки, с които пръстите ѝ биха се виждали.
- Не може да дава подписи.
Още едно предписание бонус: При пътешестване в куфара ѝ постоянно би трябвало да има черен тоалет, тъй като всеки член на кралското семейство би трябвало да бъде подготен за неприятни събития.
Дали Меган Маркъл ще се съобрази с всички условия на монархията, или по-скоро кралското семейство ще се нагоди по отношение на нея следва да разберем. Едно е несъмнено, оттук насетне всяка крачка на брачната половинка на принц Хари ще бъде зорко следена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР