Принц Хари и Меган Маркъл ще съжаляват горчиво, че няма

...
Принц Хари и Меган Маркъл ще съжаляват горчиво, че няма
Коментари Харесай

Принц Хари направи грешка, за която ще съжалява до края на живота си

Принц Хари и Меган Маркъл ще съжаляват горчиво, че няма да участват на панихида по случай годишнината от гибелта на принц Филип, която ще се състои на следващия ден в Уестминстърското абатство.

Твърдението е на специалиста по кралските въпроси Фил Дампиър. Той разяснява още пред Dailymail, че кралица Елизабет II е много смутена от решението на своя внук, само че и че е наясно, че не би могла да го промени.



Очаква се на следващия ден херцогът и херцогинята на Съсекс да останат в дома си в Монтесито, Калифорния, до момента в който останалите членове на кралското семейство ще участват на обилното събитие в Лондон.



37-годишния Хари заведе дело против английските охранителни служби, откакто научи че няма да получи същото равнище на отбрана както преди, когато посещава родината си. Херцогът на Съсекс получил предложение самичък да заплати за защитата си, само че той отказал.

Решението му провокира голям брой спорни мнения във Англия, които разделиха обществото. Част от жителите са на мнение, че на Хари би трябвало да бъде обезпечена подобаваща защита, а други считат, че откакто принцът към този момент не извършва отговорностите си на работещ член на кралското семейство, страната не е длъжна да обезпечава сигурността му.



Хари не се е прибирал в Лондон от 8 месеца насам, когато се завърна, с цел да открие публикацията на принцеса Даяна.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР