Принц Хари и Меган Маркъл се оказаха в центъра на

...
Принц Хари и Меган Маркъл се оказаха в центъра на
Коментари Харесай

Оказа се, че Хари и Меган са променили своя емблематична СНИМКА

Принц Хари и Меган Маркъл се оказаха в центъра на скандал за редактиране на фотоси, след като Кейт Мидълтън беше уловена да употребява Photoshop. Оказа се, че фотографията, направена по време на втората бременност на Меган, е била редактирана. 

Вчера източници, близки до двойката, се включиха в бурята в обществените медии към гафа с редактирането на фотоси в двореца Кенсингтън, откакто принцесата на Уелс призна, че е „ опитала с редактирането “ на фотография за Деня на майката, на която е с децата си.

Те споделиха, че Хари и Меган биха били „ унищожени “, в случай че бяха създали същата неточност във Photoshop като Кейт, само че прибавиха, че херцогинята не би позволила неточност заради нейното „ чудовищно внимание към детайла “, пише Daily Mail.

В подкаста Private Passions известният лондонски фотограф Мисан Хариман, огромен другар на Хари и Меган, призна, че е редактирал черно-бяла фотография на двойката от 2021 година, която двойката употребява, с цел да разгласи, че чака второто си дете.
 меган маркъл, принц хари, бременност Тази фотография на Хари и Меган е редактирана Снимка: Twitter Misan Harriman
Говорейки в подкаст на BBC Radio 3, дългогодишният другар на семейство Съсекс сподели: „ Удивително е какво можете да извършите с технологията “, обяснявайки по какъв начин е основано крайното изображение, наричайки го „ виртуална фотография “.

Той сподели, че е направил фотографията от разстояние, тъй като е бил на друго място по време на пандемията и е употребявал технология, която му разрешава да комуникира със Съсекс, като им споделя по какъв начин да театралничат, до момента в който отдалечено „ натискат бутона “ на камерата.

Водещият на подкаста добави: „ Те в действителност не бяха под върбата, нали? Те лежаха на открито на поляната, нали? “

Хариман отговори, че са били в градината и са чествали " нова наслада ".

Твърди се, че принцесата на Уелс се „ усеща нещастна “ след бурята в обществените медии, провокирана от фотошопирано изображение, оповестено от двореца Кенсингтън в неделя, с цел да означи Деня на майката.
 Кейт Мидълтън, деца Снимката на Кейт, която провокира скандал Снимка: Instagram @princeandprincessofwales
Скандалът породи и поради това, че това беше първата фотография на Кейт, откакто тя напусна болничното заведение след интервенция. Феновете й считат, че принцесата на Уелс е доста по-сериозно болна, в сравнение с се оповестява публично. Някои пишат, че тя е изчезнала изцяло, а Бъкингамският замък крие изгубването й.

Феновете на принцесата изясняват съмненията си с обстоятелството, че тя в никакъв случай не е изчезвала толкоз дълго преди. Дори след раждането, в границите на няколко дни тя театралничи на стълбите на болничното заведение.

Кейт беше забелязана за финален път на кралско събитие на Коледа 2023 година със фамилията си в Сандрингам.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР