Принц Хари и Меган Маркъл са решили отново да произнесат

...
Принц Хари и Меган Маркъл са решили отново да произнесат
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл ще си кажат повторно Да в САЩ - slava.bg

Принц Хари и Меган Маркъл са решили още веднъж да произнесат един на различен клетвите си за честност. Но този път те ще създадат това на територията на Съединени американски щати, където се реалокираха да живеят след „ Мегзит “.

Двойката узакони своите връзки през май 2018 година във Англия – тогава бе проведено охолно всенародно празненство по най-хубавите кралски обичаи. Но този път, двамата взеха решение да стартират нов живот в Северна Америка и Хари и Меган са решили и там да си устроят женитба, само че този път за своите нови американски другари.

„ Това ще символизира за тях новото начало, както в удобен, по този начин и в нравствен проект “ – написа „ Heat World “, базирайки се на собствен източник – На тях им харесва концепцията за интимна гала за не доста необятен кръг от посетители. Възможно е те да разменят обети за честност в напълно елементарни облекла на брега на океана. Никакви фанфари и шумни празненства. Разбира се, това може да разстрои членовете на кралското семейство, само че този нов старт е значим за Хари и Меган.

На церемонията Меган възнамерява да предложения своята майка Дория Рагланд, както и някои холивудски звезди, като Джордж Клуни и брачната половинка му Амал, Опра Уинфри, Дженифър Лопес и Алекс Родригес, Бионсе и Джей Зи, Елтън Джон и Дейвид Фърниш, Анджелина Джоли, а също и Серина Уилямс. С последната напълно скоро имаше и лек двузначен случай. В едно изявление тя призна, че към този момент не знае каква е Меган Маркъл, която даде мотив за клюки, че двете са се скарали.

Някои от приятелите на Меган ще прилетят с цел да участват, а околните другари на Хари ще дойдат от Англия в изискванията на строга секретност.

„ Разбира се, те няма да се откажат да похапват храна от най-високо качество и да пият хубави питиета. Хари и Меган живеят с обсег. След церемонията те възнамеряват да устроят банкет за приятелите си вкъщи “, оповестява още източникът пред „ Heat World “.

Съобщава се още, че церемонията по встъпване в брак в Съединени американски щати ще помогне на принц Хари да получи американско поданство.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР